Istorie, Filosofie și Sociologie

Prof. dr. Cristian Nicolae Apetrei
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Constantin Ardeleanu     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ion Cordoneanu     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. George Eugen Enache Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ivan Ivlampie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Cristian Luca     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Silviu Dan Lupaşcu         Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Viorel Rotilă Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Arthur Viorel Tuluş     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. dr. Cătălin Răzvan Dinică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. dr. Mihaela Denisia Liuşnea     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. dr. Rariţa Mihail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. dr. Cristian Sandache Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. dr. Constantin Stan     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Valerica Celmare Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Felicia Cordoneanu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Ovidiu Soleriu Cotoi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Iulian Grigoriu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Luminiţa Iosif Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Viviana Ivlampie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Decebal Pompiliu Nedu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (studenţi)
Lect. dr. Daniela Rusu-Mocănaşu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Alexandra Lucia Teodorescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.